X

Cum e să lucrezi pentru Prințul Harry și Meghan Markle: Dezvăluirile angajaților acestora

Cum e să lucrezi pentru Prințul Harry și Meghan Markle: Dezvăluirile angajaților acestora. Actualii și foștii angajați ai Prințului Harry și ai lui Meghan Markle au ieșit în stradă pentru a susține cuplul după recentele acuzații despre Ducesă publicate de o publicație americană.

La începutul acestei luni, The Hollywood Reporter a publicat un raport condamnabil, etichetând-o pe Ducesa de Sussex drept „Ducesa Dificilă” și susținând că angajații ei ar fi „îngroziți” de ea și de comportamentul ei „denigrator” față de ei.

Publicația a citat surse care spun că Meghan „se plimbă ca un dictator pe tocuri înalte, care fumegă și dă ordine”, iar o sursă a adăugat: „Am văzut-o aducând bărbați adulți la lacrimi”.

CITEȘTE ȘI: Ce va face Prințul William cu Harry și Meghan când va prelua tronul

De asemenea, în raport au fost incluse acuzații privind „crizele de furie zgomotoase” ale ducesei și „e-mailurile furioase de la 5 dimineața” care i-au adus porecla de „ducesa dificilă”.

Dar, de atunci, diverși angajați actuali și foști au venit în apărarea ducesei și au spus că afirmațiile erau „invenții”.

Cum e să lucrezi pentru Prințul Harry și Meghan Markle: Dezvăluirile angajaților acestora

Unul dintre ei, fostul șef de personal al cuplului, Josh Kettler, i-a catalogat pe Sussexes drept „dedicați și muncitori” și a vorbit despre cum a fost „primit cu căldură” când s-a alăturat echipei lor.

Între timp, publicația a insistat asupra surselor sale, redactorul-șef Maer Roshan declarând: „Reporterul nostru a vorbit cu cred că o duzină de persoane, majoritatea dintre ele fiind oameni care lucrează foarte îndeaproape cu cuplul în diferite funcții acum și înainte”.

El a adăugat: „Reporterul nostru a vorbit cu o sursă foarte înaltă care lucrează pentru cuplu, care a spus: „Toată lumea este îngrozită de Meghan Markle”.”

Cu toate acestea, și mai mulți angajați actuali și foști ai Archewell au ieșit în față și au vorbit despre cum este cu adevărat să lucrezi pentru ducele și ducesa de Sussex.

Ben Browning, fostul șef de conținut al Archewell, a declarat pentru Us Weekly că experiența sa de lucru cu Harry și Meghan a fost „pozitivă și de susținere”, adăugând: „Narațiunile pe care le-am văzut sugerând contrariul sunt neadevărate”.

CITEȘTE ȘI: Actorul de la Hollywood care a rupt prietenia cu Harry și Meghan, deși a fost prezent la nunta lor: Acesta face parte dintr-o listă lungă de celebrități care s-au răcit de celebrul cuplu

Ashley Hansen, secretarul de presă global al Ducelui și Ducesei și șeful departamentului de comunicare al Archewell, a vorbit despre propria sa experiență cu cuplul atunci când a trebuit să își ia liber pentru o problemă de sănătate:

„Când le-am spus, am fost întâmpinată cu genul de îngrijorare și grijă pe care un părinte le-ar exprima dacă ar fi vorba de propriul copil. Am fost întrebată de ce am nevoie, cum și dacă mă pot ajuta și mi s-a spus să îmi iau cât timp am nevoie.”

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro